Ny affärsenhet med fokus på industri- och energisegmentet

Actemium Göteborg Engineering 

Vid årsskiftet startar Actemium en ny affärsenhet med inriktning mot el och automation.

 – Vårt erbjudande kommer att bestå av elkonstruktion, programmering (PLC, SCADA) samt projektledning och vi kommer att hjälpa våra kunder genom hela projektgenomförandet. Vi erbjuder förstudier, projektering, detaljkonstruktion, projektledning, installation, idrifttagning och service, berättar Thomas Fogelström, Regionchef för affärsområdet Actemium Engineering.

Thomas har sedan han började i juni i år arbetat med förberedelserna för att etablera affärsområdet och nu pågår rekrytering till affärsenheten som startar upp 1 januari 2022.

Rekrytering till affärsenheten som ska starta upp den 1 januari pågår för fullt. Flera avtal med nya medarbetare är redan tecknade, ett av dem är med Nebojsa Curcic som kommer att tillträda som affärsenhetschef.

 – ​​​​​​​Nebojsa har lång erfarenhet från branschen och kommer närmast från Swecos industrikonsulter. Han kommer att tillföra stor kunskap inom ledarskap, projektledning och styrsystemkunskap, säger Thomas.

Branscher vi kommer verka i är huvudsakligen Kemi/Process industri, Tillverkningsindustri, Papper & Massa industrin, Livsmedelsindustrin, Vatten och Rening samt Kraftvärme.

Actemium kommer att utföra hela projektgenomföranden, med vår samlade kompetens från såväl tidiga studier till installation och färdig anläggning.

Just nu söker vi :

Elkonstruktörerhttps://lnkd.in/ddhqV5Pm

Fler lediga tjänster!

Just nu är det mycket på gång hos flera av våra affärsenheter och vi har flera rekryteringsprocesser igång. Du vet väl om att du hittar lediga tjänster för samtliga av våra varumärken och affärsenheter på vår karriärsida https://actemium.teamtailor.com

Thomas Fogelström, Regionchef för affärsområdet Actemium Engineering

Nebojsa Curcic, blivande affärsenhetschef