Programmering

Programmeringsloggor Actemium

Actemium har kompetens inom ett flertal styrsystem och programspråk. Vi gör leverantörsoberoende automationslösningar och arbetar med många olika leverantörer, vilket gör att kundens önskemål om leverantör kan uppfyllas. Vi arbetar bland annat med Siemens S7, Mitsubishi, ABB, Schneider, Rockwell, InTouch, iFix, Citect och Profibus. Kontakta oss gärna för information om hur vi kan hjälpa er inom just ert fabrikat/programmeringsspråk.

 

Vi ger dig bästa möjliga support

Vår support hjälper dig så fort något inte fungerar. Du kan alltid känna dig trygg och säker. Vi vet efter många års erfarenhet att supporten är oerhört viktig för att skapa en god relation med våra kunder. Våra programmerare har en gedigen kunskap och ansvarar för att allt fungerar i ditt system. Vi tar hand om alla frågor och problem som kan uppstå. Det mesta av supporten sköter vi idag på distans.

 

Vi utbildar dig i systemen

För att lära sig systemen ordentligt och jobba effektivare krävs utbildning. Vi erbjuder våra kunder anpassade utbildningar som visar hur du använder systemen i just din verksamhet. Du får lära dig hur rutiner och processer fungerar och hur du arbetar smartare för att öka effektiviteten.

 

Vi anpassar anläggningen efter din verksamhet

—Vi har många års erfarenhet av systemutveckling och kundanpassade lösningar åt olika företag. Vår systemutveckling innehåller självklart både projektledning och programmering. Vi fördjupar oss i kundens arbetsområden och levererar system med hög kvalitet som effektiviserar arbetet.

Ett nära samarbete mellan konstruktörer, tekniker och montörer ger en stabil grund för att genomföra projekt med olika förutsättningar och tidsramar.

Vi utför nätanalys för att optimera vår kunds anläggning och kan bedöma anläggningen och dess drift för att implementera uppgraderingar och optimeringar för bland annat energibesparingar.

 

Kontakt

  • Tomas Taglind

Actemium Automation

Telefon 0303 – 668 11, mobil 070 – 416 68 11

tomas.taglind@actemium.com

&nbp;