Elfack 2019

01/04/2019

 

El- och energibranschen står idag inför ett spännande utvecklingsskede och en betydande omställningsfas. Här finns möjligheter att uppmärksamma samt frågetecken att räta ut.

I vår digitaliserade omvärld och i det snabba tempo där vi alla befinner oss ska vi inte underskatta tillfället där människor, tjänster och produkter fysiskt finns på samma plats. Med närmare 25 000 besökare under fyra dagar i Göteborg är Elfack ett gott exempel på en arena där det personliga mötet står i centrum, med ambition att dela kunskap och perspektiv samt tända nya idéer.

Vi på Actemium, tillsammans med övriga lokala och globala varumärken inom VINCI Energies i Sverige, ser nu fram emot att deltaga och bidra. Men framförallt att möta både nya och framtida kunder, leverantörer, partners och medarbetare – för att diskutera tekniska utmaningar, få inspiration och utbyta kunskap.

Visst ses vi på Elfack i Göteborg? Väl mött i monter: B04:07 och H01:14 (Switch).

Ditt kostnadsfria entrékort till mässan registrerar du på: https://ve.link/Elfack

 

 

 

Om Actemium
Actemium är VINCI Energies internationella varumärke inriktat mot industri. Actemium medverkar till att förbättra och optimera industriella processer. Tack vare nätverket av 380 affärsenheter över hela världen hjälper vi stora som små industrikunder både lokalt och globalt. I Sverige arbetar vi främst mot processindustri, pappersindustri, energibolag och med infrastruktur. Vi är med hela vägen från projektering och montage till test och idrifttagande av avancerade el-, tele-, instrument- och automationsanläggningar. Vi har även väl fungerande serviceavdelningar som tillhandahåller tjänster åt bostadsbolag, affärer och privatkunder.

www.actemium.se


Om VINCI Energies
I en värld i ständig förändring, fokuserar VINCI Energies på installationer, prestanda, energieffektivitet och IT för att påskynda utbyggnaden av ny teknik och stödja två stora förändringar: digitalisering och energiomställning. Med stark regional förankring och agil organisationsstruktur ökar VINCI Energies affärsenheter tillförlitligheten, säkerheten och effektiviteten i samhällets infrastruktur inom energi- och transportsektorn samt i kommunikation, fabriker och byggnader.
2017: €10.8 miljarder i omsättning // 69,400 anställda // 1600 affärsenheter // 53 länder

www.vinci-energies.com